Hui kuinka tuo aika lentää. Enää kaksi viikkoa, kun oma lento lähtee. Tänään myös ystäväni Sanna ja Mai lähtivät Koreaan. Oh niin vähän aikaa enää~

1437313252495.jpg1437314977780.jpg2015-07-19%2023.12.38.jpg

Koska olin itse yövuorossa, kun tytöt lähtivät, niin katselin aina välillä missä lentokone lentää :D

KakaoTalk_20150720_043513658.jpg

Siellä ne nyt sit on. :D Ei kauaa, kun mäkin siellä niitten kans riehun :D

 

Aloitin pakkaamisen jo muutama päivä sitten, kun skypetin Sannan kanssa ja mieteimme mitä pakkaamme mukaan. Enhän toki voi vielä pakata kaikkea, mutta alkuunsa nyt. Vielä on myös niin paljon asioita tekemättä. Lääkärille soittaa, hommata matkavakuutus, siirtää osoite ja ostaa kaikkea hyödyllistä. Kaikkein vaikeinta on ehkä pakkaaminen. Miten paljon vaatteita ja muita tavaroita otan mukaani kuukauden matkalle? Ja varsinkin niin, että laukku painaa alle 23kg ja mielummin paino saisi olla jossain 15-19kg, että tuliaiset mahtuisivat laukkuun myös.

Siirrän osoitteen, koska jonkunhan mun laskut on hoitaa kun pois kotoa olen niin kauan. Päätin myös ostaa kaikkea hyvää mukaan. Pääasiassa jotain muumeihin liittyvää ja salmiakkia. Taidan tarjota salmiakkia jokaiselle kenet tapaan ja nauraa heidän ilmeilleen kun maistavat salmiakkia :D Tietenkin myös jotain kivaa korealaisille kavereilleni, jotka aion tavata.

Korean matkani takia jouduin myös pieniin ongelmiin työpaikallani. Työsopimukseni oli tehty 9.8 asti ja jouduin muuttamaan sitä niin, että sopimus loppuu jo 31.7. Mitä todennäköisemmin en myöskään saa enää samaisesta paikasta vähään aikaan töitä T_T Saakeli, kun yritin sinne 1½ vuotta ja nyt matkan takia en enää saa jatkoa sieltä T_T Ei voi mitään...

Kaikki ovat kauhistelleet matkaani. Varsinkin alku kesästä, kun Koreassa pyöri MERS viirus. Muutenkin kaikki ihmettelee miksi juuri Korea. Ensimmäinen kysymys on aina mikä sai mut kiinnostumaan koreasta. Se on kyllä hyvä kysymys, mutta välillä itsekin miettii, että mikä siinä maassa vetää puoleensa niin paljon. Siinä on vain jotain.

Guesthouset missä yövymme on Busanissa Kim's House, Seoulissa Pumpkin Guesthouse ja Jejulla Mir Guesthouse

Seuraava päivitys taitaapi olla muutamaa päivää ennen lähtöä.