Tänää  herättiin 6 jälkeen. Mai lähti ennen seittämää. Hänt jää kyl ikävä. <3

Me lähettiin seittämän jälkeen Seoul stationille päin. Aikainen aamu Hongdaella näytti kuolleelta. Missään ei näkynyt ketään. Ehkä muutama auto jossain kaukana.

2015-08-24%2007.33.05.jpg2015-08-24%2007.35.33.jpg2015-08-24%2007.35.37.jpg

Seoul stationilla jonotettiin n.10 minuuttia lippuja, mutta myyjä sano että ei. Mentiin infosta kysymään mistä lippuja voi ostaa ja seurattiin ohjeita. Seuraavalla lippuluukulla sanottiin samaa, ettei myydä, mutta tälläkertaa mies sanoi selvästi, että ollaan aivan väärällä asemalla ostamassa koko lippuja. No metrolla sitten yongsaniin ja siel saatiin sitten vihdoin liput. Ja jopa niin, että ollaan perillä 12.18. Siinä sit käytiin ostamassa jotain syömistä. Ku oltiin kaupassa, nii yhtäkkii mul tuli mieleen, ett onks mul mun passi mukan. Joten äkkiä ulos kaupasta ja tarkistamaan asia. Onneks passi löyty laukusta :D ostettuamme syömistä mentiin istumaan ja syömään.

Jossain vaiheessa mun viereen istui joku. En kattonu erikoisemmin kuka siihen tuli, mutta jonkin ajan kuluttua tunsin että joku istui aivan liian lähellä. Käännyin siis katsomaan ja huomasin vieressäni istuvan kehitysvammaisen miehen. Mies hymyili erittäin leveästi ja näytti mulle henkilökorttiaan. En kuitenkaan ehtinyt lukea hänen nimeä, sillä luen hangulia erittäin hitaasti. Mies sanoi jotain koreaksi ja lähti. Hetken kuluttua mies tuli takaisin ja antoi mulle 2 purkkaa sanoen Annyeong~ ja lähti taas.

Matka Mokpoon sujui suht rauhallisesti. Lukuunottamatta hetkeä, kun sain kauhean yskän puuskan. En meinannut saada itteni mitenkään hiljaiseks. Tää flunssa menee vaa huonompaan suuntaan :( eikä auttanut sekään, että nenä vuosi kuin hana.

Viimein päästiin Mokpoon. Ulos päästyämme huomattiin, että oli alkanut sataa. Päätimme kuitenkin kävellä samaan,  sillä sade eli vain pieni tihku.

Lopulta satamassa saimme kuulla huonoja uutisia. Laiva Jejulle oli peruttu taifuunin takia. Katsoimme tulevaa säätä, joka lupasi samanlaista säätä myös muille päiville, joka tarkoittaa sitä, että mitä todennäköisimmin seuraavien päivien laivat myös olisivat peruutettu.

2015-08-24%2014.08.43.jpg

Kun palattiin takas juna-asemalle joku korealaine mies puhu meil jotai ja koski muhun ku käveli ohi o.o ja yks mies otti mies kuvan ja ehdotti, ett hän vois viedä meiät minne halutaanki. O.o

2015-08-24%2014.29.53.jpg

Epämääräsen näköne aita ;)

Joten siis ei auttanut muu kuin tulla takaisin Seouliin. Se oli uuvuttava päivän reissu toiselle puolelle koreaa.

Kävi kuitenkin tuuri, että Pumpkin houses oli tilaa ja päästiin takas guesthouselle. Tällä kertaa mein huone on alakerrassa huone numero 203. Tää huone on tosi pieni ja tän mahtuu just kerrossänky ja mein matkalaukut. 

Lähettiin sit syömään dumblingsei, jonka jälkeen otettiin macaron jätskit. Hyvää oli, mut mein molempien jätskeissä oli muovin pala o.o

2015-08-24%2019.54.04.jpg

Siitä sit Käppäiltii kattomaan esityksiä kadulla ja vähän ajan kuluttua pustoon. Koska kuitenkin on maanantai ja vissiin koulut alkanu osalla tänään, niin puistossa ei ollu lähes ketään. Lähettiin siis pois ja mentiin dongdaemuniin. Kiereltii varmaan 3 tai 4 samantapaista ostoskeskusta :D Olisin ehkä halunnu kiertää lisää, mut nilkkaa alko sattuu nii paljo, ett päädyttiin tulee takas Hongdaelle. Käytiin C&U:ssa ostamassa limua ja purkki ramyeonia sekä ostettiin katukeittiöstä tteokbokkia. Sen jälkeen omaan soluun keittiöön syömään. Omnomnom oli hyvää. Siin ku syötiin niin guesthousen yö apulainen? Jerry tuli siihen kiersi keittiön ja katto jääkaappiin muutaman kerran ja lähti pois :D ihme tyyppi. Siit sit omaan huoneeseen kirjoittaa tätä blogia ja nukkumaan.

Toivotaan että tän päivän huonot asiat korvautuis sillä, ett tapahtui jotai tosi kivaa!