Tanaan herasimme 9 jalkeen, vaikka heratyskello olikin soittamassa vasta kymmenen aikaan. Hengasimme jonkin aikaa, kunnes nahtiin Mincheol 12.30. Menimme syomaan Naengmyeon:ia. Ei ollut edelleenkaan ihan mun ruokani :D Talla kertaa en tukehtunut niihin, mutta ei vain maistunut. Ehka myos asiaan vaikutti se, etten ollut syonyt mitaan eilisen illan jalkeen. +puikoilla syominen oli jostain syysta erittain vaikeaa.

Itse kun olen tottunut syomaan monta kertaa paivassa ja vahan kerrallaan, niin Sanna ja Mai tuntuvat syovan vain 2 kertaa paivassa. Esimerkiksi eilen soimme ensimmaisen kerran vasta viiden jalkeen paivalla. Arvatkaa olinko kuollut jo silloin?

Syomisen jalkeen Minceolin kaveri tuli seuraksemme ja menimme Noraebangiin, eli karaokeen. Aikas kivaa oli ja Sanna osaa todellaki laulaa hyvin. Itse lauloin 3 kertaa :D Mincheol tosin ei kertonu sen kaverin nimee :D Ja silla kaverilla oli tosi hyva aani :)

2015-08-05%2015.31.44.jpg

Sanoin myohemmin Sannalle ja Maille, etta meidan tarvitsee menna kolmestaan noraebangiin, etta voin rauhassa laulaa Kpoppia :D

Laulamisen jalkeen tiemme erosivat taas ja palasimme guesthouseemme. Itse olisin halunnut ehka pyoria kaupungilla enemman, mutta ulkona on tosi kuuma.

No sit huilattiin mein huoneessa ja nahtiin taas 18.30. Sit mentiin taas tapaamaan Mincheolia ja mentiin kavellen rannalle. Ostettiin olutta ja Sojua, eli vahan vakevampaa alokoholia. Tosiaankin saatiin itsemme aikamoisee humalaan :D juttu luisti vaikka oli hieman ongelmia englannin kanssa, muttei sei haitannut niin kauheati. Rannallla juttelimme ja joimme. Palasimme 1 jalkeen yolla takas guesthouseemme.

2015-08-05%2019.53.48.jpg2015-08-05%2023.50.00.jpg2015-08-06%2000.04.05.jpg

Mulla oli tosi hauska paiva ja huomenna luvattiin naha uudestaan. Ehka voitais menna uimaan. Huom ehka. :D Mut sen nakee sitte. Okay maybe I will write things in english. I'm drunk :D Like really drunk :DD

Hehee. Okay. Until tomorrow :D Bye~