Herättiin 11 jälkeen. Laitettiin ittemme kuntoon ja lähettiin ettimään syömistä. Kuitenkin ei kauaa kestänyt, kun törmättiin Monicaan ja Ginaan. Päätettiin siit yhdessä mennä sit syömään crazy duk:iin. Käytii myös kahvilas.

1440139958165.jpg

Höpötettii kaikkee ja lähettiin sit takas guesthouselle. Otettiin päikkärit ja alettiin hitaasti laittamaan itteemme kuntoon.

Itse huomasin, että olin tulossa kipeäksi. Kurkkuun Sattu :/

9 mais tavattiin Monica ja Gina ja mentiin syömään Kanaa~ Syömisen jälkeen mentiin hengailemaan puistoon. Oltiin sovittu, ett nähään Monican ja Ginan Host ja sen kaveri. Kuitenkin niitten Host oli ajanut jonku sorti kolarin, joten hän tuli vähän myöhässä ja yksin. Siitä kuitenkin mentiin ns. bubiin. Se oli tosi lähel meidän guesthousea. Siel muutamat drinkit. Alunperin suunnitelmis oli, ett oltais menty NB2, mut meil oli tosi hauskaa tuollakin. Tanssittiin paljon. Monican ja Ginan Host oli kiva tyyppi.

Aikamme biletettyä, lähettiin pois. Mein guesthousen ulkopuolella oli surulliset jäähyväiset, sillä Monica ja Gina lähtee takas suomeen sunnuntaina. Siitä sit nukkumaan.