Tänää heräsken 7 aikaan johonki himputin painajaiseen. Ja kaiken lisäks en päässy vessaa heti, ku siel oli joku suihkus. Sanna teki mul söpön letin taas :)

2015-08-11%2004.32.01.jpg2015-08-11%2010.48.12.jpg

No jossai vaihees sit lähettiin ettii ruokapaikka. Löydettiin yks iha hyvä paikka. Saatii istuu lattial. Mä otin jajangmyeonia. Oli iha hyvää, mut olis saanu olla iha inan lisää suolaa. Tilattii samal dumblingsei. Oi että ne oli hyvii.

2015-08-11%2014.04.30.jpg

Sen jälkee kiereltii ympäriinsä ja löydettiin se kahvila mis on kuvattu Coffee Prince.

1439274046581.jpg

Käveltii Ediya Cafe:en. Tilasin Blue lemonaden ja se on niiiin hyväää<3 Saispa sitä suomestaki.

2015-08-11%2015.17.55.jpg

Sit tultiin takas guesthouselle ja hengailtii. Mai lähti sit kattoo poikaystävänsä ja me jäätii Sannan kans keskenämme. No me sit sovittii Monican ja Ginan kanssa, ett nähään. Lähettiin Sannan kans ajoissa ja kiereltii vähä Hongdaee ja jäätii kattoo yht katuesityst. Joku korealaine jätkä teki taikatemppui. Siit sit metrolla Gangnamii. Metros oli aika kivaa, ku höpötettii koko aja jotai. Oli muute eka kerta Gangnamis kunnol. :D odoteltiin jotai puol tuntii, ett tytöt tuli. Mä sain säikäytettyy Monican XD Siit sit lähettiin syömään. Oi että siel oli söpö tarjoilija. Jos se olis laihduttan jonku verran,  nii se näyttäis iha BtoB:n Minhyukilta.

Meil oli Monican kans tosi hauskaa, ku kummiksi oltii porukan ainoot sinkut :D Syömisen jälkee ajateltii,  ett nyt mennää syömää patbingsuu. Kiereltii alueella ettien sopivaa paikkaa, muttei löydetty. Joten päätettiin mennä Myeondongille. Mulla ja Monicalla oli taas hauskaa, ku katteltii Metros olevii jätkiä :D  Myeondongilla yritettiin ettii taas sopivaa paikkaa, muttei löydetty joten päädyttiin melko tavallisee jätskiin. Mä tilasin honey cube. Eli pehmstä, hunajaa ja pala hunajakennoa. Oli ehkä vähän liian makeeta.

2015-08-11%2022.28.54.jpg

Siitä sit lähettiin metrolle päin. Tietenkin heti nähtiin paikkoja josta olis saanu patbingsuu....No kummiksi Monica ja Gina saatto meiät metrolle ja lähti omaa hotellil, ku ne yöpyy siin lähel. Mä ja Sanna sit tultii takas guesthouseemme. Oli kyl tuskastuttava olo, ku jäätelön takii mul tuli maha taas kipeeks ja tuli kylmä ja jne...

Nyt ollaan tääl kahdestaan jaa hengataa enne ku mennää nukkuu. Huomen on taas jännä päivä.... xD

Ja tällä kertaa kirjoitin Sannan tabletil ja tää on tosi ärsyttävää, sillä tää yrittää korjata mun kirjoituksii koko ajan....

Mut huomiseen~